TenderScope - selectie van overheidsopdrachten
Tenders      
aanbestedingen
Overheidsopdrachten op maat Geselecteerd door TenderScope
 

Europese overheidsopdrachten op maat geselecteerd


In Nederland is Europees aanbesteden voor veel bedrijven aan de orde van de dag. Binnen de Europese Unie zijn overheids- en semi-overheidsinstellingen, zoals ministeries, provincies en gemeenten maar bijvoorbeeld ook de politie, ziekenhuizen en het openbare onderwijs, verplicht om al hun aankopen, werken of diensten boven het drempelbedrag, Europees aan te besteden.

Interessant voor u?

Een deel van deze overheidsopdrachten kan voor u interessant zijn. TenderScope kan u deze informatie op maat bezorgen. Op basis van uw eigen profiel screenen wij dagelijks de database en selecteren hieruit de aanbestedingen die voor u interessant zijn. De resultaten worden automatisch naar u verzonden via e-mail, fax of post.

Zelf selecteren is onbegonnen werk

Dagelijks verschijnen er circa 1000 tenders (aanbestedingen, wijzigingen, aanvullingen, gunningen etc.). Dit aantal zal sterk toenemen met de geplande uitbreiding van de Europese Unie. Per jaar wordt er reeds meer dan 1000 miljard euro aanbesteed.

Door het grote aanbod en de diversiteit van deze aanbestedingen, is het voor bedrijven vaak onbegonnen werk iedere dag die enorme hoeveelheid informatie door te nemen voor het selecteren van de interessante aanbestedingen.

Proberen?

Voor een eerste kennismaking kunt u bij TenderScope een proefabonnement aanvragen. Met dit abonnement kunt u voor een periode van 2 maanden de dienstverlening van TenderScope uitproberen. Na afloop bepaalt u zelf of het abonnement wordt verlengd. In dit proefabonnement kunt u gebruik maken van alle selectiemogelijkheden.

Ge´nteresseerd? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Overheidsopdracht en aanbestedingen
Meer informatie over TenderScope
TenderScope selecteert voor u Overheidsopdrachten op maat.
aanbestedingen selectie Overheidsopdrachten Gunning Overzicht Aanbestedingen Zoeken aanbesteding